Liga a IV-a se va relua indiferent de protocol!

547

În direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a anunțat că indiferent de protocolul ce va fi adoptat, detalii aici, campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, se va relua.

”În cazul în care situația continuă ca până astăzi, ne vom orienta să organizăm campionatul Ligii a IV-a într-o formă sau alta. Din câte am discutat cu cei implicați, ar fi cel puțin patru-cinci echipe dispuse să participe în orice condiții, așa că ne vom consulta cu federația și ne propunem să organizăm competiția.

Rămâne de văzut la momentul respectiv sistemul competițional. De exemplu, la Brașov, a început Liga a IV-a cu cinci echipe. Noi ne dorim ca județul Galați să ofere o campioană și în acest an, care să se ducă apoi la barajul de promovare în Liga a III-a”, a spus Liviu Ciubotariu.

Legat de data reluării fotbalului la nivel județean, președintele AJF-ului a declarat: ”Există discuții în acest sens, dar să vedem dacă se vor concretiza. S-a adus în discuție luna martie pentru a putea relua competiția la nivelul Ligii a IV-a, cu acele teste rapide înainte de meciuri, care sunt mult mai ieftine decât celelalte, însă tot ar presupune anumite eforturi financiare. Totuși, atât timp cât starea de alertă la nivel național este în vigoare, nu se va putea”, a spus președintele AJF Galați, Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal