Remiza campioanelor. United-Ciuc 4-4

112
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Ultimele două campioane ale României, United Galați și Imperial Miercurea Ciuc au oferit un meci prototip de futsal în derby-ul primului turneu din play-off-ul Ligi I. Cele două echipei au terminat la egalitate, scor 4-4, după un meci spectaculos, meci ce a avut toate ingredientele necesare jocului de futsal, goluri spectaculoase, răsturnări de scor, eliminări, lovituri de pedeapsă. Ciucul a condus cu 2-0, goluri marcate de Uhellinton și Lașcu, ultimul din lovitură de la zece metri. Putea să fie chiar 3-0, dar Lașcu a trimis în bară al doilea penalty obținut ca urmare a greșelilor cumulate de United. Gălățenii au revenit pe tabelă în finalul reprizei de debut. Tacot a înscris în minutul 19, după ce Cireș, jucător ce purta tricoul distinctiv de fly-goalkeepr, a trimis la poartă.

De la cabine United a ieșit mult mai motivată, iar de la 0-2 în minutul 15, s-a instalat la conducere, 3-2 în minutul 22. În chiar debutul părții secunde Araujo a egalat la doi, minutul 21, imediat brazilianul și-a trecut echipa în avantaj, scor 3-2. Golul desprinderii gălățene a fost marcat în situație de superioritate numerică de gălățeni, Lașcu de la Miercurea Ciuc a fost eliminat pentru două galbene. Avantajul gălățean de pe tabelă a rezistat până în minutul 30 când Milovac a egalat la 3. Peste doar un minut United a preluat din nou conducerea, scor 4-3, gol marcat de internaționalul Andrei Crăciun. La 3-4 a venit rândul lui Cosmin Gherman, antrenorul de la Miercurea Ciuc, s-ă scoată portarul, iar ciucanii au egalat la 4, cu patru minute înainte de final.

Si totuși, United putea încheia jocul cu 3 puncte, Araujo cu un minut înainte de final a trimis în încheietura barelor.

United: Dinicuță – Tacot, Burdujel, Crăciun, Araujo – Ignat, Cireș, Cojocaru, Crișan.

Luni este ultima zi din primul turneu al play-off-ului, iar United va juca de la ora 13.30, cu FK Odorheiu Secuiesc, iar Miercurea Ciuc va juca cu Deva, de la ora 16.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal