Sporting Liești a pierdut primul joc de verificare din pauza de iarnă

198
Sursa foto: Facebook/Sporting Liești Official

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a continuat seria jocurilor de verificare din pauza de iarnă. După victoria de miercuri de la Buzău, scor 2-0, cu colega de eșalon Metalul Buzău, formația gălățeană a revenit în județul Buzău, dar la Râmnicu Sărat, pentru jocul cu CSM Râmnicu Sărat, formația ce activează în seria secundă a eșalonului trei.

Jocul de la Râmnicu Sărat, disputat pe un vânt groaznic, dominat de formația gălățeană, s-a încheiat cu victoria gazdelor scor 2-0 (1-0).

Meciul de la Râmnicu Sărat a fost început de Sporting Liești cu formula: Vădeanu – Iancu, Manea, Maftei, Năstase, Munchiu, Chiriac, Stan, Milea, Grigoraș, Țicămucă. Au mai jucat: Brăneț, Bucevschi, Constantinescu, Manau, Mihu, Mucuță.

Jocul de la Râmnicu Sărat a fost primul din pauza de iarnă pierdut de formația gălățeană, în celelalte meciuri amicale gălățenii s-au impus: 2-0 cu Metalul Buzău, 7-0 cu Viitorul Ianca, 6-0 cu Sportul Chiscani. Alte două meciuri s-a încheiat la egalitate: 3-3 cu CSM Galați și 1-1 cu Sporting juniorul Vaslui.

Miercuri, este programat ultimul meci de verificare din pauza de iarnă cu un adversar ce urmează să fie stabilit. Inițial Sporting Liești trebuia să joace cu Sportul Chiscani, dar formația brăileană nu mai vrea să joace.

În primul meci oficial din 2021 Sporting Liești va juca pe terenul celor de la CS Făurei, 13 martie. Pe propriul teren gălățenii vor juca la 20 martie, cu CSM Râmnicu Sărat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal