Sporting Liești s-a dezlănțuit în amicalul cu Ianca

254
Sursa foto: Facebook/Sporting Liești Official

Gruparea gălățeană de Liga a III-a susține un adevărat tur de forță în această perioadă de pregătire cu meciuri amicale la trei zile. După remiza de miercuri, scor 3-3, cu CSM Galați, staff-ul tehnic de la Liești și-a muștruluit jucătorii, iar efectul s-a văzut. Sâmbătă Sporting Liești a jucat cu Viitorul Ianca, vecina de clasament din seria secundă a Ligii a III-a, și s-au impus categoric, scor 7-0, 3-0 la pauză.

Marcatorii Lieștiului din jocul cu Ianca au fost: Țicămucă, Chiriac, Voicu, Mucuță (două), Grădinaru, Iancu. Meciul a fost început de Sporting Liești cu formula: Vădeanu – Voicu, Maftei, Tudor, Bucevschi, Moldoveanu, Chiriac, Stan, Iancu, Grigoraș, Țicămucă. Au mai intrat: Brăneț jr., Hodorogea, Mucuță, Constantinescu, Iftimie, Zărnescu, Grădinaru, Călin. Pentru jocul de sâmbătă cu cei de la Ianca jucătorii: Manea, Mihu, Munchiu, Milea au fost menajați.

Pentru Sporting Liești turul de forță cu meciuri la trei zile continuă, iar în următoarea săptămână gruparea gălățeană va susține alte două meciuri amicale. Miercuri, 24 februarie, gălățenii vor juca pe terenul celor de la Metalul Buzău, locul 4 în seria 4 din Liga a III-a, iar sâmbătă, 27 februarie, formația gălățeană va juca tot în județul Buzău, cu colega de serie CSM Râmnicu Sărat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal