United a făcut scorul etapei de Cupă cu Ceahlăul

129
Foto: facebook/United

Campioana României, United Galați, a debutat în cea de a treia competiție stagională cu o victorie categorică. La o săptămână distanță de duelul din Liga Campionilor cu cei de la Kairat Almaty, campionii și-au măsurat forțele cu gruparea de liga secundă Ceahlăul Piatra Neamț.

Singura necunoscută a jocului de Cupă de la Odorheiu Secuiesc era rezultatul, iar după cele 40 de minute, timp efectiv de joc, gălățenii au înregistrat scorul etapei de Cupă, 16-0 cu cei de la Ceahlăul.

Pe lista marcatorilor formației gălățene și-au trecut numele nouă jucători, însă din cele 16 goluri se remarcă cele marcate de tinerii Matei Boșneagă, Marius Arhire și Albert Cireș, 15 ani, fratele internaționalului Octavian Cireș. Remarcabilă este și tripla lui Iulian Cojocaru, tânărul component al echipei naționale de seniori a Republicii Moldova.

Ceilalți marcatori de la United au fost: Araujo 5, Burdujel 2, Tacot, Crăciun și Octavian Cireș.

16-0 este scorul etapei din optimile Cupei României. Victoria campionilor le devansează pe cele ale harghitenilor de la Imperial Miercurea Ciuc, 14-1 cu Poli Iași, Liga a II-a, sau a adversarei de mâine, FK Odorheiu Secuiesc, 15-2 cu CSM Târgu Mureș, Liga a II-a.

Duminică, de la ora 11.00, United va juca pentru calificarea la turneul final de la Cupă cu FK Odorheiu Secuiesc, acolo unde au obținut deja calificarea: Autobergamo Deva, Luceafărul Buzău și Imperial Miercurea Ciuc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal