United are de înfruntat două obstacole în duelul de Liga Campionilor cu Kairat Almaty

168

După ce a trecut de campioanele din Israel și Polonia în precedentele tururi din Liga Campionilor, campioana României va avea de înfruntat campioana Kazahstanului în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Duleul cu cei de la Kairat Alamty implică două aspecte importante pentru clubul gălățean. Pe lângă adversarul, unul de temut, campioana României va acea de înfruntat obstacolul deplasării până în Kazashtan.

Nu e deloc ușor de ajuns acolo. Dacă în Polonia am putut merge cu autocarul, chiar a fost o deplasare frumoasă, aici nu se poate decât cu avionul. E o deplasare grea, în Europa era mult mai simplu. Kazahstan ne întrebăm și noi ce căutăm pe acolo. Ei sunt o țară cu o bucățică de teritoriu în Europa. Vom avea o deplasare extrem de lungă, până aproape de China, dacă putem spune așa. E o deplasare lungă, dar spre să fie frumoasă și fructuoasă”, a spus Toader Ștefu, președintele de onoare al campionilor la Lider Sportiv.

Chiar dacă va avea de înfruntat o echipă plină de brazilieni, șeful onorific al campioanei spune că echipa gălățeană este capabilă de o nouă surpriză în Liga Campionilor, la fel ca în precedentul tur din competiția continentală.

Ei sunt una din echipele de top în Europa, tot timpul au fost în primele 4 din Liga campionilor. Nouă ne convine această postură de outsider, ne convine foarte mult, posibil să mai facem o surpriză. Nu ar fi rău să mergem în turul următor, acolo unde nici o echipă din România nu a ajuns”, a spus Toader Ștefu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal