Start în play-off pentru United. ”Echipa este pe un trend ascendent”

119
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campioană a României în ediția 2019-2020 a Ligii I de futsal, gruparea gălățeană de fotbal în sală United Galați este implicată în lupta pentru titlu își în ediția curentă de campionat. Formația pregătită de Florin Ignat a câștigat sezonul regulat din prima ligă de futsal, dar abordează a doua play-off-ul din cauza depunctării aplicată de FRF formației gălățene.

Președintele de onoare și finanțator al clubului gălățean, Toader Ștefu, speră ca echipa gălățeană să ia o opțiune pentru finală de la primul turneu al play-off-ului.

”Șanse la titlu au toate cele patru echipe participante în play-off. Chiar dacă cei de la Odorhei pornesc cu zero puncte au șanse și ei la titlu. Surprize se pot întâmpla oricând. Echipa este pe un trend ascendent, sper să facă o figură frumoasă în turneul de la Galați. Dacă vom avea o evoluție bună și vom fi în vârf de formă putem să ne calificăm în finală, acolo unde vom juca meciurile decisive acasă”, a spus Toader Ștefu la Lider Sportiv, 92,4 FM sau www.liderfm.ro.

Președintele onorific al clubului United speră într-o revenire cât mai rapidă a marelui absent, suporterii United. ”Eu cred că șanse sunt, contează și starea de sănătate în perioada asta, intervine și problema cu testele covid, după mine cred că putem să jucăm finala. Poate dă Dumnezeu și putem să aducem și spectatorii la sală, măcar o parte din capacitatea sălii. În perioada asta publicul ne-a lipsit foarte mult, ne-ar fi trebuit sprijinul suporterilor noștri, dar, poate dă Dumnezeu și în finală putem să-i avem în tribune”, a spus Toader Ștefu.

Altfel, de sâmbătă până luni, 13-15 februarie, la Sala Sporturilor ”Dunărea” se va disputa primul, din cele două, turnee din play-off-ul Ligii I. United va juca sâmbătă, la ora 16.00, cu Autobergamo Deva, duminică, de la 16.00, cu Imperial Miercurea Ciuc, și luni, de la ora 13.30, cu FK Odorheiu Secuiesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal