United se oprește în sferturile Cupei!

183
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă au învins FK Odorheiu Secuiesc în toate meciurile din acest sezon, sezon regulat din Liga I, play-off sau Supercupă, campionii de la United au pierdut duelul decisiv de calificare la turneul final, final four, al Cupei României, după ce a pierdut jocul din sferturile Cupei cu formația harghiteană, deținătoarea trofeului.

Disputat pe terenul harghitenilor jocul din sferturi a fost pierdut de United cu socrul 2-4. Gazdele de la Odorhei au condus cu 2-0 după primele 20 de minute de joc. După pauză United a revenit, Cireș a marcat pentru 2-1 în minutul 21, iar Burdujel a egalat la 2 în minutul 28. Campionii nu au mai avut forța să întoarcă scorul, așa cum au făcut-o în meciul din play-off, iar gazdele au mai marcat de două ori până la final.

United: Dinicuță, Păduraru – portari;

Tacot, Burdujel, Crăciun, Araujo.

Boșneagă, O. Cireș, Crișan, Ignat, Petică, Cojocaru, Arhire, A. Cireș.

Antrenor: Florin Ignat, antrenor secund: Viorel Cojoc, antrenor cu portari: Alexandru Tănăsilă.

Sfertul United-FK Odorheiu Secuiesc a fost singurul disputat între două echipe de prim eșalon. Celelalte trei echipe calificate la turneul final au avut de înfruntat formații ce activează în Liga a II-a, Deva a trecut de Sportul Ciorăști, Luceafărul Buzău de Inter Gheorgheni, iar Imperial Miercurea Ciuc a eliminat CFR Timișoara.

United se oprește în sferturile de finală din Cupă, la fel ca sezonul trecut când a fost eliminată înaintea semifinalelor de Imperial Miercurea Ciuc (1-2).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal