Victoria cu Dinamo a fost: ”Lecție de dăruire și combativitate”

60
Foto: Facebook/CSM Galați

Echipa masculină de baschet de la CSM Galați a ieșit din nou la rampă în ultimul turneu disputat în LNBM. Cu Florin Nini pe bancă cei de la CSM Galați au învins Dinamo, scor 82-75, într-un joc disputat pe terenul formației bucureștene. Tehnicianul formației gălățene apreciază că victoria cu cei de la Dinamo a se datorează jocului colectiv al echipei.

”Victorie frumoasă, am aliniat o formulă aproape completă de echipă, au lipsit Davor Konjevici și Vlad Negoițescu. Veneam și cu ambiție, după ce am pierdut mai multe meciuri cu echipe importante la două-trei-patru puncte. Am muncit foarte mult, meciul cu Dinamo a fost lecție de dăruire și combativitate timp de 40 de minute. Băieții au arătat că au valoare, calitate și spirit de combativitate”, a spus Florin Nini la Lider Sportiv.

A doua zi după victoria cu Dinamo formația gălățeană a jucat cu SCM Craiova, meci pierdut în partea secundă pe fondul oboselii instaurate în tabăra gălățenilor, scor 58-72.

”Am avut un meci de uzură cu Craiova. Ei au jucat înaintea meciului cu noi contra celor de la Târgu Jiu și s-au impus fără să se întrebuințeze. Noi am venit după meciul cu Dinamo, joc în care am dat 100%, iar asta s-a văzut. Pe finalul jocului am reușit să venim la opt puncte, însă plusul de experiență și de prospețime fizică au făcut ca de această dată Craiova să fie învingătoare”, a declarat Florin Nini.

CSM Galați este pe 12 în clasamentul din LNBM cu 3/8 la general, două meciuri mai puțin disputate decât vecinele de clasament.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal