Victorie fără gol primit. CSM Galați a trecut de Steaua cu 6-0

228
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După ce au avut de tras în meciul de luni cu cei de la Steaua pentru a-și adjudeca victoria, detalii aici, hocheiștii de la CSM Galați s-au impus mult mai lejer în al doilea meci al dublei de la Brașov. Echipa pregătită de Vadim Shakhraichuk și Cornel Chiriță a învins formația bucureșteană cu scorul 6-0 (4-0, 1-0, 1-0).

Cel mai bun marcator al jocului a fost Aleksander Neznamov. Atacantul rus de 34 de ani a marcat trei dintre golurile CSM-ului. Au mai marcat: Vitalii Kyrychenko, două, și Konstantin Makarov.

CSM Galați: Onodi Otto, Magor Szopos – portari;

Biro Otto, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Nagy Istvan – Ciprian Țapu – fundași;

Aleksander Neznamov, Konstantin Makarov, Sergei Paior – Yevgeni Lymanski, Vitalii Kyrychenko, Evgeni Skachkov – Patrick Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Biro Matyas, Anton Butochnov, Denis Zabludovsky, Szopos Otto – atacanți.

După cele două victorii de la Brașov hocheiștii de la CSM Galați sunt pe primul loc în clasament cu 41 de puncte acumulate în 15 jocuri. Pentru CSM Galați urmează două jocuri pe teren propriu, 14-15 februarie, cu harghitenii de la ACSH Gheorgheni, locul doi în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 38 de puncte din 17 jocuri. Meciul trei din seria cu Steaua, programat inițial pentru 10 februarie, la Galați, a fost amânat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal