Cr. Munteanu, despre transferurile din iarnă. ”Ne completează”

926

În pauza de iarnă SC Oțelul a făcut trei transferuri importante, achiziții care să consolideze echipa pentru cea mai importantă parte a sezonului play-off-ul. În direct la Lider Sportiv, 92.4 FM, managerul general al formației roș-alb-albastre, Cristi Munteanu, a declarat că cei trei jucători transferați în pauza de iarnă vin în completarea lotului formației gălățene.

”Am avut obiectiv în continuare de a readuce foști jucători ai Oțelului, gălățeni. Din vară acesta a fost obiectivul meu, mi-am propus să aduc jucători care au făcut istorie cu această echipă și sunt gălățeni. Consider că joacă cu sufletul pentru orașul lor și pentru familiile lor. Sunt convins că aceste trei transferuri din iarnă: Bârlădeanu, Cucu și Marquinhos sunt jucători care se identifică cu clubul nostru, nu vin la un club pe care nu îl cunosc.

Cred că sunt transferurile care ne completează Împreună cu antrenorul Grigoraș am adus jucătorii care am crezut că ne pot ajuta mai departe, pe viitor”, a spus Cristi Munteanu la Lider Sportiv.

Altfel, SC Oțelul conduce în seria a II-a din Liga a III-a cu 29 de puncte din 13 jocuri, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi, Dacia Unirea Brăila, șase puncte în plus față de echipele clasate pe locurile 3-4-5, CSM Focșani, Sporting Liești și CSM Râmnicu Sărat. Sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 17.00, Oțelul va juca pe teren propriu cu CS Făurei, în etapa a 14-a din Liga a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal