Cristi Boboc, stejar cu acte-n regulă. ”Un vis ce a devenit realitate”

134

Echipa națională de rugby a României este în plină campanie de calificare la Cupa Mondială. Sâmbăta trecută stejarii au jucat la București cu echipa similară a Spaniei, iar tricolorii s-au impus cu scorul 22-16. În jocul de sâmbătă pentru stejari a evoluat și gălățeanul Cristi Boboc, sportiv ce a debutat la echipa națională cu prilejul jocului cu ibericii.

”Sunt bucuros că am debutat pentru echipa națională și mai ales într-un așa meci cu o miză foarte mare. Obiectivul principal al nostru este calificarea la Cupa Mondială, acolo unde cu siguranță își doresc toți sportivii să ajungă. Acest debut cu Spania va rămâne cu siguranță în memoria mea, iar pentru mine a ajunge să reprezint tricolorul este un vis ce a devenit realitate. În ceea ce privește obiectivele mele, la echipa națională este calificarea la următoarea Cupă Mondială”, ne-a spus Cristi Boboc despre debutul la echipa națională.

Pentru Cristi Boboc, acum jucător în Superliga la Tomitanii Constanța, echipa națională de rugby în XV era cam singura pentru care nu evoluase, în trecut jucătorul format la echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia a mai evoluat pentru echipa națională de rugby în 7 sau echipa națională universitară.

Duminică, 28 martie, stejarii vor juca un nou meci în Rugby Europe Championship, cu Georgia, iar Cristi Boboc este în lotul României pentru jocul de la Tibilisi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal