CSM Galați a învins CSM Târgu Jiu și a urcat la cinci numărul victoriilor

169
Foto: Facebook/CSM Galați

Echipa de baschet de la CSM Galați și-a trecut în cont cel de al cincilea succes stagional. În al doilea meci al turneului de la Timișoara, formația gălățeană a jucat cu CSM Târgu Jiu. Chiar dacă au fost lipsiți de aportul antrenorului principal Florin Nini, depistat pozitiv la covid-19, formația gălățeană s-a impus cu scorul 81-76.

Meciul a fost început de gorjeni cu un parțial 5-0. Gălățenii au replicat cu un parțial 11-0 și s-au instalat la conducerea jocului. În primul sfert s-au impus cu 19-13, al doilea parțial a fost adjudecat cu 22-20, în a treia secvență de joc gălățenii s-au impus cu 17-12, în timp ce în ultimul parțial echipa din Târgu Jiu s-a impus cu 23-31. Gorjenii s-au apropiat la o posesie în ultimele secvențe de joc, 76-79, dar Edas a transformat două libere care au fost hotărâtoare în asigurarea victoriei de către CSM Galați.

Davor Konjevic a fost cel mai bun marcator al meciului cu 24 de puncte. Pentru CSU Galați au mai marcat:Kendarrius Hamilton 19p, Joshua Brown 10p, Tarik Bruncevic 8p, Marius Ciotlăuș 7p, George Vlad 5p, Maksim Sturanovic 4p, James Eads 4p.

Victoria cu CSM Târgu Jiu este a cincea în actuala ediție a Ligii Naționale pentru CSM Galați, iar în clasament formația pregătită de Florin Nini este pe locul 8 cu 5/10 la general, două meciuri în plus față de principalele adversare pentru un loc în play-off Dinamo și Steaua.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal