CSM Galați a învins Miercurea Ciuc după prelungiri în ultima etapă din tur

137
Foto: Facebook/CSM Galați

Pentru a învinge CSM Miercurea Ciuc echipa de baschet de la CSM Galați a avut nevoie de o repriză suplimentară de prelungiri. Al doilea joc al turneului restant de la Focșani a fost câștigat de CSM Galați, scor 86-79, în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc.

CSM Galați a debutat în joc cu un parțial pierdut categoric, scor 11-23. În sfertul secund gălățenii au oferit replica și s-au impus cu 20-10, astfel că la pauza mare băieții lui Florin Nini au intrat cu un ecart de două puncte, scor 31-33. A urmat sfertul trei pierdut de CSM Galați la șase puncte, scor 13-19.

Secvența a patra fost câștigat de CSM Galați, scor 28-20. CSM Galați a avut chiar și șapte puncte avans în sfertul patru, ciucanii au obținut egalarea pe final, prin transformarea a trei aruncări libere. Gălățenii au avut victoria posibilitatea unei victorii in timp obișnuit, dar Konjevic a ratat ultima aruncare a sfertului patru. Croatul Konjevic s-a revanșat în repriza de prelungiri în care a marcat opt din cele 14 puncte ale gălățenilor.

Chiar dacă a revenit după o accidentare Davor Konjevic a fost cel mai bun de la CSM Galați. Croatul a jucat 31.05 minute și a marcat 23 de puncte. Din echipa lui Florin Nini s-a mai remarcat Tarik Bruncevic ,20 de puncte și 8 recuperări, dar şi James Eads 14 puncte şi 10 recuperări. 

CSM Galați a terminat turul LNBM cu 4/9 la general, două victorii mai puțin decât ultima echipă clasată pe loc de play-off.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal