CSM Galați învinge Steaua și urcă pe loc de play-off

181
Foto: Facebook/CSM Galați

Echipa masculină de baschet de la CSM Galați a susținut în finalul săptămânii două jocuri la Cluj-Napoca, BT Arena, în Liga Națională de Baschet Masculin. După înfrângerea de sâmbătă, 60-88 cu U BT Cluj-Napoca, echipa gălățeană a reușit surpriza în meciul de duminică și a învins cu scorul 87-75 una dintre contracandidatele la un loc în play-off, Steaua București.

Gălățenii au început meciul în forță și au condus după primul sfert cu 27-11. Avansul consistent al echipei gălățene s-a păstrat și în sfertul secund, cedat de formația gălățeană la o posesie, scor 18-20, 41-35 CSM la pauza mare.

Steaua a echilibrat jocul după pauza mare și a câștigat sfertul trei 27-14, astfel că înainte de sfertul decisiv avansul gălățenilor mai era de doar un punct, scor 59-58. În debutul sfertului patru CSM Galați a marcat de două ori consecutiv, Eads o dublă și Brandon o triplă, iar avansul gălățenilor era de 6 puncte. Hamilton cu o dublă și o aruncare de afară și Brandon cu două libere au urcat avantajul gălățenilor la 10 puncte, scor 73-63, avans ce nu a mai putut fi surmontat de formația bucureșteană.

Kendarrius Hamilton a fost cel mai bun de la CSM cu 18 puncte marcate (2×3). Ceilalți marcatori de la CSM Galați au fost: Drew Brandon 17p, Tarik Bruncevic 16p, James Eads 16p, Davor Konjevic 14p, Maksim Sturanovic 2p.

Victoria cu Steaua este a șasea în actuala ediție a LNBM pentru echipa pregătită de Florin Nini, absent la turneul de la Cluj-Napoca, iar în clasament gălățenii sunt pe locul 8, ultima poziție care asigură prezența în play-off, cu 6/11.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal