CSU Belor a învins în trei seturi Clujul

131
Foto: Facebook/CSU Belor Galați

Echipa feminină de volei CSU Belor și-a trecut în cont cea de a opta victoria stagională în ultimul meci al turneului de la Polivalentă. Formația gălățeană s-a impus în trei seturi, scor 3-0, în jocul cu U Cluj-Napoca.

În primul set echilibrul s-a menținut doar în debut, după 2-2 a fost 4-4 și 5-5. Talita Do Nascimento a desprins Belor la 6-5, Anamaria Berdilă a plasat o minge în terenul echipei clujene și căpitanul și-a desprins echipa la 10-7. Talita și Anamaria Berdilă au fost decisive și pe final de parțial, Talita a urcat avantajul gazdelor la +9, 19-10, iar Anamaria Berdilă a punctat pentru încheierea setului, 22-12 și 25-14.

CSU Belor a început setul secund cu două schimbări în rotație, Lara Vukasovic și Elena Becheva au lăsat locul Sorinei Miclăuș și Adinei Roșca. Parțialul secund s-a jucat pe contre. CSU Belor a condus prima 4-0. Clujul a revenit și s-a apropiat la 5-4, după care a egalat la 6. Talita a servit în fileu și a ținut Clujul aproape, scor 8-7. Gălățencele s-au distanțat la 13-8, Adina Roșca a scos un bloc-aut. Anamaria Berdilă și-a distanțat echipa la 16-14, dar Adina Roșca a fost prinsă la blocaj și Clujul a egalat la 18. Formația gălățeană a beneficiat și de șansă, Clujul a greșit neforțat de două ori, iar CSU Belor s-a distanțat la 20-18. Sorina Miclăuș, cu serviciul, a urcat avantajul la 21-18, Anamaria Berdilă a punctat pentru 24-18, iar setul a fost închis de blocajul bulgăroaicei Saykova.

Setul trei a fost început mai greu de CSU Belor, echipa clujeană a condus în debutul parțialului cu 2-0, 3-1, 5-3. CSU Belor a egalat pentru prima oară la 5-5, as Becheva, Talita a greșit la serviciu, iar Clujul a revenit în avantaj, scor 8-6. CSU Belor a revenit pe tabelă la 9, apoi, pe o serie de greșeli ale clujencelor s-a desprins la 13-11. Avantajul fragil al gălățencelor s-a menținut până la 14-13, scor la care a intrat la serviciu Becheva. Bulgăroaica a avut o serie lungă de servicii până la 21-13. Formația din Cluj a avut o ușoară revenire, dar Boryslava Saykova a închis setul la 25-20.

Bogdan Paul, antrenorul de la CSU Belor a început jocul cu echipa: Lara Vukasovic, Anamaria Berdilă, Elena Becheva, Borislava Saykova, Talia do Nascimento, Mirela Shahpazova, Nikolia Bozicevic – libero. Au mai jucat: Sorina Miclăuș, Adina Roșca, Violeta Stan – libero.

În clasamentul la zi din Divizia A1 CSU Belor este pe locul 7 cu 22 de puncte, 17 jocuri, un punct mai mult, dar și două meciuri în plus față de echipa de pe locul opt, Rapid București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal