CSU Belor n-are voie să greșească luni cu U Cluj

100
Foto: Facebook/CSU Belor Galați

La o zi distanță de meciul cu Dinamo, echipa de volei feminin CSU Belor revine pe teren. Luni, de la ora 18.00, formația gălățeană va juca ultimul meci al turneului de la Sala Sporturilor ”Dunărea”. Fetele lui Bogdan Paul vor juca cu U Cluj-Napoca, al șaptesprezecelea meci din actuala ediție a Diviziei A1 feminine.

CSU Belor abordează meciul cu formația clujeană de pe locul opt cu 19 puncte din 16 jocuri. Formația gălățeană nu are voie să facă pași greșiți, poziția din clasament le este ”amenințată” de CS Voluntari, locul 9 cu 16 puncte. (La finalul meciurilor din sezonul regulat cele 12 echipe din Divizia A1 vor fi împărțite în trei grupe după locurile din clasament, 1-4, 5-8, 9-12).

U Cluj-Napoca, adversara de luni este pe locul 11, din 12, în Divizia A1 cu 6 puncte din 15 jocuri. În acest sezon cele două formații ”studențești” s-au întâlnit de două ori. În turul campionatului, la București, clujencele s-a impus cu scorul 3-2, în timp ce gălățencele s-au impus cu socrul 3-0 în meciul de Cupă de la Cluj-Napoca.

La fel ca meciul de sâmbătă și disputa de luni va fi transmisă în direct de pagina de facebook a clubului gălățean CSU Belor Galați. Jocul de la Polivalentă B va fi arbitrat de Bogdan Stoica, arbitru A1, și Cristian Cristea, arbitru A2, ambii din București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal