CSU Belor revine în Polivalentă pentru un turneu cu Dinamo și U Cluj

165
Foto: Facebook/CSU Belor Galați

Echipa feminină de volei CSU Belor Galați va susține între 6 și 8 martie, primele jocuri de pe teren propriu din partea a doua a campionatului. Formația gălățeană va juca în Polivalentă de sâmbătă până luni cu două echipe aflate la cei doi poli ai clasamentului Dinamo și ”U” Cluj-Napoca.

Prima dată CSU Belor va juca sâmbătă, de la ora 18.00, cu Dinamo, în al doilea meci al turneului, duminică, se vor întâlni Dinamo și U Cluj, ora 18.00, iar luni CSU Belor va juca cu U Cluj cu începere de la ora 18.00.

Turneul de la Polivalentă a fost prefațat la Lider Sportiv de Adina Roșca, una dintre jucătoarele din echipa de bază de la CSU Belor. ”Este dificil, U Cluj este o echipă care nu are un sistem clar de joc. Se luptă pentru toate mingiile, se poate întâmpla ca într-o fază mingea să atingă una din jucătoare și să pice la tine în teren. Nu au un sistem clar de joc. Consider că am reușit să trecem peste acel moment dificil provocat după înfrângerea din tur, le-am bătut cu 3-0 la Cupă fără două jucătoare”, a spus jucătoarea de la CSU Belor despre jocul cu formația de pe locul 11.

Legat de celălalt meci din turneu sportiva de la CSU Belor a spus: ”Dinamo este o echipă care s-a bătut pentru Cupă, este o echipă bună și închegată, dar ca și restul echipelor, ca și noi, pot avea slăbiciuni, cum noi suntem într-o perioadă bună vrem să le batem”.

Meciuri în direct pe facebook

La fel ca celelalte jocuri ale formației gălățene din acest sezon și cele două meciuri de la Polivalentă vor putea fi urmărite în direct. Jocurile vor fi transmise pe pagina oficială de facebook a clubului gălățean CSU Belor Galați, aici.

Turneul de la Sala Sporturilor ”Dunărea” este abordat de CSU Belor de pe locul opt cu 19 puncte din 15 jocuri, Dinamo este pe trei cu 30 de puncte, 15 jocuri, iar ”U” Cluj-Napoca este penultima cu 6 puncte obținute în 15 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal