Cupa vine la tine. Votează fotbalul din județul tău! Galați – Dolj în optimi

196

Federația Română de Fotbal a lansat campania “Cupa Vine La Tine – 2021” pentru a cinsti performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție. Reportajele echipei frf.ro vin din 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Județul care va câștiga competiția FRF prin voturile dumneavoastră va primi prin intermediul Asociației Județene/Municipale de Fotbal trofeul Cupa României, replica în mărime naturală urmând să fie prezentă pe toată durata anului viitor, 2022, la competițiile de copii și juniori, grassroots și old-boys, în școlile și grădinițele din comunitate, ca simbol al valorilor fotbalului românesc și Cupei României.

După disputarea finalei Cupei României din acest an, atât pe teren cât și în competiția FRF, toți cei care au votat cu ❤️ LOVE sau 😮 WOW la oricare din postările ”Cupa vine la tine” de pe facebook Cupa României în perioada 15 februarie – 22 mai au șansa de a fi câștigători.

Vom fi 5 câștigători prin tragere la sorți, fiecare primind un premiu compus din:

  • echipament de suporter (trening bluză și pantalon, geacă, fular/eșarfă, adidași, troller, minge)
  • tricou de colecție al echipei naționale de fotbal a României, cu autografele jucătorilor
  • medalie de câștigător al Cupei Românei, exact la fel cum primesc fotbaliștii care vor cuceri trofeul în acest an și cum au primit totdeauna!

Galați – Dolj în optimi

În faza optimilor de finală județul Galați se va duela cu județul Dolj. Optimea Galați-Dolj este programată pentru perioada 7-10 martie. În cele patru zile, cât este intervalul în care se va disputa optimea Galați-Dolj, FRF va difuza materiale video cu personalități ale fotbalului din județ, mesaje video speciale pentru comunitate din partea vedetelor din zonă sau duelul gloriilor, duelul antrenorilor, al galeriilor și al stranierilor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal