Grigoraș, după remiza de la Focșani: ”Rezultat echitabil”

296
Foto: Facebook/SC Oțelul Galați

Suporter Club Oțelul Galați a încheiat la egalitate primul derby de promovare al returului, scor 1-1, pe terenul celor de la CSM Focșani, remiză cu care formația roș-alb-albastră își păstrează poziția de lider în serie. Antrenorul principal de la Oțelul, Petre Grigoraș, a declarat la finalul jocului că remiza este justă, un rezultat care avantajează Oțelul în lupta pentru cele două locuri de baraj.

”A fost un meci echilibrat cu o primă repriză a Focșaniului, clar. Am intrat destul de crispați și n-am arătat mare lucru, dar în repriza a doua cred că am controlat jocul, cred că am egalat meritat și pe final chiar puteam să câștigăm. Un rezultat echitabil care pe noi ne avantajează într-un fel, în timp ce gazdele nu sunt într-o situație prea bună”, a spus Petre Grigoraș pentru SDTV.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat din campionatul Ligii a III-a SC Oțelul este lider în seria a II-a cu 29 de puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi, Dacia Unirea Brăila. Formația gălățeană are șase puncte avans față de echipa de pe locul trei, CSM Focșani.

Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu, 3 aprilie, ora 17.00, cu CS Făurei, locul 9/10. Până la finalul returului de campionat Oțelul va mai juca cu: CSM Bacău, la Bacău, 10 aprilie, Dacia Unirea Brăila, 17 aprilie, la Galați, Sporting Liești, 24 aprilie, la Galați, și Sportul Chiscani, 30 aprilie, la Chiscani, județul Brăila.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal