Oțelul încheie cu victorie meciurile amicale din pauza de iarnă

343
Foto: facebook/Oțelul

Gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul a disputat sâmbătă ultimul meci de verificare din pauza de iarnă. Pe stadionul ”Oțelul”, formația roș-alb-albastră a întâlnit colega de eșalon Hușana Huși.

Jocul cu formația vasluiană a fost câștigat de gălățeni cu scorul 4-0, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 0-0. Stoian a deschis scorul în minutul 48. Celelalte trei reușit i-au aparținut lui Gabriel Răducan. Tânărul jucător al Oțelului a marcat pentru 2-0 în minutul 62, în minutul 66 a făcut 3-0, după o pasă a lui Alin Nica, iar socrul final a fost stabilit în minutul 79 din lovitură de pedeapsă.

Ultimul test al iernii a fost început de antrenorul Petre Grigoraș cu formula: Ursu – Farcaș, Cucu, Ghiocel (cpt), Sevastian – Neagu, Cireș – Stoian, Gavrilă, Nica – Cîrjan. Au mai jucat: Dinu, Petrache, Stancu, Răducan, Dobre, Crihană, Mereuță, Alecu. Alți patru jucători: Sîrghi, Bîrlădeanu, Marquinhos și Păun au fost menajați în testul cu formația vasluiană.

În pauza de iarnă SC Oțelul a jucat șapte meciuri de verificare, iar bilanțul este pozitiv, cinci victorii (2-1 cu Dante Botoșani, 2-1 cu CSM Râmnicu Sărat, 3-1 cu Sporting Vaslui, 4-0 cu Metalul Buzău, 4-0 cu Hușana Huși), alte două jocuri au fost pierdute de Oțelul, ambele la limită, scor 0-1, cu Bucovina Rădăuți și formația de liga secundă Gloria Buzău.

Pentru Oțelul urmează revenirea la jocurile oficiale, iar sâmbătă, 13 martie, gălățenii vor juca cu Avântul Valea Mărului, meci ce se va disputa cel mai probabil pe stadionul ”Portu Roșu” din Galați, acolo unde vălmărenii vor să își dispute meciurile de pe teren propriu în retur.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal