Oțelul preia șefia în serie după victoria cu Ianca

426

Suporter Club Oțelul Galați a preluat conducerea în seria secundă din Liga a III-a după victoria, scor 3-1, de pe propriul teren cu Viitorul Ianca.

Victoria a fost conturată de formația gălățeană în partea secundă, după ce la pauză cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 0-0. Oțelul a avut două ocazii importante de a marca în prima parte, Gavrilă, după aproape jumătate de oră de joc a ras în portar, și Neagu, în finalul primei reprize, din marginea careului a tras la poartă portarul a respins în corner.

Scorul a fost deschis de Oțelul după aproape o oră de joc, Georgian Păun a marcat cu capul în minutul 58. La aproape zece minute distanță George Cîrjan, recent intrat pe teren, a marcat pentru 2-0, iar spre finalul jocului, minutul 82, atacantul gălățean a urcat tabela la 3-0. Scorul final a fost stabilit de Laurențiu Iorga, fostul jucător al Oțelului a marcat în minutul 90.

Petre Grigoraș a început jocul cu formula: Ursu – Farcaș, Sîrghi (cpt), Crihană, Sevastian – Neagu, Cucu – Gavrilă, Păun, Nica – Răducan. În repriza secundă au mai jucat: Petrache, Cîrjan, Alecu, Stancu și Cireș. Din motive medicale nu au putut evolua: Ghiocel, Bârlădeanu și Marquinhos.

Oțelul revine pe primul loc în seria I cu 28 de puncte, 3 puncte avans față de echipa de pe locul doi, Brăila, și șase mai mult decât CSM Focșani și Sporting Liești. Pentru Oțelul urmează primul derby al returului, sâmbătă, 27 martie, pe terenul celor de la CSM Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal