Oțelul se pregătește de alegerea președintelui

369
Sursa foto: ascotelul.ro

Suporter Club Oțelul Galați, club fondat pe principii socios, se pregătește de alegeri. Consiliul Director al clubului roș-alb-albastru a convocat pentru data de 11 aprilie, Adunarea Generală. Pe ordinea de zi a Adunării Generale din aprilie se află și alegeri pentru pozițiile de conducere din club (președinte, vicepreședinte și secretar).

Pentru a candida la o funcție în Consiliul Director al SC Oțelul un membru cotizant trebuie să îndeplinească o serie de condiții printre care:

  • să fie major și să nu fie în incapacitate din punct de vedere legal;
  • să fi fost membru asociat-cotizant timp de minim un an, la momentul în care sunt convocate alegerile;
  • Să nu fi fost sancţionat disciplinar de către asociație, pentru o încălcare foarte gravă, în timpul unei perioade de 3 ani înainte de convocarea alegerilor;
  • să nu dețină funcții de conducere într-un partid politic (președinte, vicepreședinte, secretar), în administrația publică, să nu facă parte din Consilii Locale si Județene, din Parlamentul României;
  • să nu fi suferit condamnări penale;

Pe ordinea de zi a Adunării Generale din aprilie vor fi și puncte ce țin de aspectul financiar. Unul dintre ele este legat de raportul privind lichidarea bugetului pentru anului financiar încheiat, cât și bugetul pentru noul an financiar.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal