Trei ”finale” până la finală pentru United

165
Foto: Sorin Pană/Spotul Ilustrat

Liga I de futsal revine în actualitate la finalul acestei săptămâni cu cele mai importante meciuri din faza de play-off. Timp de trei zile, 20-22 martie, la Miercurea Ciuc cele patru echipe angrenate în grupa superioară din Liga I vor juca pentru accederea în finala campionatului Ligii I.

Campionii de la United vor susține trei jocuri în Harghita a căror miză este calificarea în finala campionatului cât și câștigarea grupei de play-off. În chiar meciul de deschidere al turneului United va juca cu FK Odorheiu Secuiesc, sâmbătă, de la ora 13.30, în direct pe canalul de YouTube Futsal România.

A doua zi, duminică, de la ora 16.00, United va juca cu Autobergamo Deva, joc ce va fi transmis în direct la tv de Pro X, în timp ce formația gălățeană va evolua și în meciul de deschidere al reuniunii din Harghita, luni, de la ora 16.00, cu Imperial Miercurea Ciuc.

Turneul de la Miercurea Ciuc este abordat de United de pe locul doi în clasamentul play-off-ului cu 8 puncte. Imperial Miercurea Ciuc este pe primul loc în play-off cu 9 puncte, Autobergamo Deva este pe trei cu 5 puncte, iar FK Odorheiu Secuiesc ocupă locul 4 fără puncte.

Trei meciuri, trei finale pentru campioni

Campioana en-titre a României își poate asigura prezența în finala Ligii I înaintea meciului de luni cu Imperial Miercurea Ciuc. Antrenorul jucător de la United, Florin Ignat, declară însă ca va aborda fiecare meci în parte cu atenție sporită.

”Vom aborda fiecare meci ca pe o finală. O luăm pas cu pas. Să trecem mai întâi de FK Odorheiu Secuiesc. Toată lumea a văzut ce am pățit în Cupa României. Un meci în care mingea a refuzat cu încăpățânare să intre în poartă, când barele au jucat pentru adversari, rezultatul nu putea fi altul. E clar însă că un asemenea joc nu se va mai repeta curând. Teoretic chiar și echipa din Odorheiu Secuiesc încă mai are șanse de a ajunge în finală. Urmează duelul cu Autobergamo Deva, care va decide una dintre finaliste. Sper să fim noi acea echipă”, a spus Florin Ignat.

La finalul turneului de la Miercurea Ciuc primele două clasate vor obține calificarea în finala Ligii I, în timp ce echipele clasate pe locurile 3-4 după turneul harghitean vor juca pentru medaliile de bronz.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal