Turneu în Polivalentă la final de sezon regulat în A1 masculin

68

Campionatul Diviziei A1 de volei masculin este în fața ultimului turneu din sezonul regulat. Timp de trei zile la Sala Sporturilor Dunărea campioana României, CSM Arcada, va organiza turneul care va decide echipele calificate în grupa 1-4 din play-off, prima din cele trei grupe valorice din faza secundă a campionatului.

În fiecare din cele trei zile ale turneului se vor disputa câte două jocuri. Turneul va fi deschis de chiar derby-ul de clasament dintre CSM Arcada, liderul la zi, și SCM Craiova, echipa de pe locul patru. Jocul vedetă al turneului are programat startul la ora 17.00. Sâmbătă, CSM Arcada va juca de la ora 17.00, cu CSU Timișoara, iar duminică, de la ora 12.00, formația gălățeană va întâlni Știința Explorări Baia Mare.

Echipa pregătită de Sergiu Stancu abordează de pe primul loc turneul de la Polivalentă, șase puncte în plus față de echipa de pe locul doi SCM Zalău.

”Aşteptările noastre pentru acest turneu sunt normale. Ne dorim 9 puncte din aceste 3 partide. Primul meci, cu SCMU Craiova, va fi foarte important şi în acelaşi timp dificil, deoarece vom întâlni o echipă experimentată, care a disputat finala Cupei României”, a spus Sergiu Stancu, antrenorul de la CSM Arcada.

După jocurile ultimului turneu din sezonul regulat cele 12 echipe din campionat vor fi împărțite în trei grupe valorice în funcție de poziția din clasament de la finalul sezonului regulat. CSM Arcada, campioana ultimelor două ediții, va juca în grupa 1-4 alături de: SCM Zalău, Steaua București și SCM Craiova/Dinamo București.

Toate jocurile vor fi transmise în direct de canalul de YouTube CSM Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal