United, la un pas de finală după o nouă remiză în play-off

197
Foto: facebook/United

Turneul decisiv de calificare în finala campionatului Ligii I a debutat sâmbătă la Miercurea Ciuc. În primul meci al turneului din Harghita campionii de la United au remizat, scor 4-4, cu outsider-ul FK Odorheiu Secuiesc.

Ignat a deschis scorul în minutul 5, însă la pauză harghitenii au intrat în avantaj, scor 2-1, după dubla marcată de Tanko în minutele 18 și 19. United a egalat la doi în minutul 31, gol marcat de Araujo, dar în minutul 35 formația din Odorheiu Secuiesc a trecut din nou în avantaj, scor 3-2. Sergiu Tacot cu o dublă în două minute, 36 și 37, a repus United în avantaj, scor 4-3, însă scorul final, 4-4 a fost stabilit de echipa din Odorheiu Secuiesc cu două minute înainte de final.

Punctul obținut cu FK Odorheiu Secuiesc, coroborat cu victoria celor de la Imperial Miercurea Ciuc, scor 2-1 cu Autobergamo Deva, apropie formația gălățeană de finala campionatului. În clasamentul la zi din play-off-ul Ligii I United este pe doi cu 9 puncte, patru puncte mai mult decât echipa de pe locul trei Autobergamo Deva. United și Autobergamo se vor întâlni în meci direct, duminică, de la 16.00, în direct la PRO X TV.

Pentru a obține calificarea în finală Ligii I cu o etapă înainte de final gălățenii au nevoie de minimum o remiză în jocul de duminică cu Deva, așa cum au obținut în trei din cele patru jocuri din play-off.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal