AJF Galați vrea să reia L4. ”Totul se va decide în ședința cu echipele”

683
Foto: Facebook/Luceafărul Berești

Recent Federația Română de Fotbal a aprobat protocolul medical de reluare a fotbalului amator. În protocolul impus de FRF, împreună cu autoritățile sanitare, obligativității testelor RT-PCR la 14 zile i-a fost adăugată posibilitatea de a efectua teste rapide, dar din 7 în 7 zile.

O altă obligativitate impusă de FRF, dar de ordin sportiv, este ca în campionatul județean să participe minimum patru echipe care să dispute un minimum de șapte jocuri, cu data limită de declarare a campioanei 8 mai.

În aceste condiții Asociația Județeană de Fotbal Galați va organiza o ședință cu echipele în care se va stabili în ce formă se va relua, dacă se va relua campionatul primului eșalon județean. ”Săptămâna aceasta vom avea ședința cu echipele. Este foarte greu de îndeplinit condițiile impuse de FRF, minimum șapte jocuri în trei săptămâni, foarte restrictiv, dar o să întrebăm echipele.

Pentru echipe este foarte greu să reia competiția, vor trebui să joace minimum șapte jocuri și să avem minimum patru echipe. Sunt echipe care nu au mai jucat de un an de zile, iar acum le punem să joace minimum șapte jocuri în trei săptămâni, duminică-miercuri-duminică, va fi foarte greu”, ne-a spus președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu.

Șeful AJF Galați ne-a mai spus că echipele angrenate în fotbalul județean sunt dornice de reluarea competiției. Mai mult, pe lângă reluarea campionatului primul eșalon județean AJF Galați vrea să organizeze și faza județeană a Cupei. ”Noi vrem să începem, dar să vedem dacă vom putea. Toată lumea vrea să joace, încercăm să facem și o variantă de Cupa României, dar să vedem dacă vom îndeplini condițiile Federației”, ne-a spus Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal