Baschetul revine în ”Polivalentă”. Turneu cu două meciuri pentru CSM Galați

66
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Pentru prima oară în acest sezon echipa de baschet de la CSM Galați va susține două jocuri pe teren propriu. După 21 de jocuri disputate în celelalte săli din LNBM, echipa lui Florin Nini va susține două jocuri pe parchetul sălii în care se și antrenează, în cadrul unui turneu la care mai participă: CSM Târgu Jiu, CSM Focșani și CSM Miercurea Ciuc.

Marți și miercuri, 27 și 28 aprilie, CSM Galați va juca două meciuri în continuarea cursei pentru play-off. Marți, începând cu ora 19.00, gălățenii vor primi replica celor de la CSM Focșani, iar miercuri, de la ora 19.00, adversarii echipei lui Florin Nini vor fi cei de la CSM Miercurea Ciuc. Înaintea celor două jocuri ale gălățenilor, în cele două zile, de la ora 16.00, sunt programate jocurile: CSM Târgu Jiu- CSM Miercurea Ciuc, marți, și CSM Târgu Jiu-CSM Focșani, miercuri.

Formația gălățeană este în cursa pentru calificarea în play-off-ul LNBM, iar înaintea jocurilor de la Sala Sporturilor ”Dunărea” este pe locul 11 în clasament cu 8/13 la general. Pentru a juca în faza a II-a LNBM în play-off, gălățenii trebuie să depășească Steaua București, locul 8 cu 9/15 la general, și Dinamo București, locul 9 cu 10/10 la general.

Jocurile se vor disputa fără spectatori, dar vor fi transmise în direct de FRB TV, canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal