Ca-n totdeauna, Luceafărul Berești sare în ajutorul comunității locale!

427

De–a lungul timpului membrii echipei de fotbal Luceafărul Berești s-au remarcat prin implicarea în mai multe acțiuni de strângere de fonduri pentru ajutorarea unor semeni aflați în dificultate sau participând activ la alte activități civice derulate în comunitate.

Acum grupul de la Luceafărul Berești sare în ajutorul copiilor din localitate. Concret, cei de Luceafărul în colaborare cu Asociația din Drag și Dor pentru comunitate s-au înscris în proiectul ”Semimaraton Galați” și strâng fonduri pentru construirea unui teren de sport pentru copii de școala primară, pe un teren unde acum este doar piatră.

Preșcolarii și elevii din clasele primare de la Liceul Tehnologic „Paul Bujor” din localitate nu beneficiază de un teren de sport unde să poată derula activitățile specifice orelor de educație fizică, nici activități cu caracter recreativ în pauzele dintre orele de curs sau extrașcolare. Terenul este din piatră degradând-se de zeci de ani.

Mai multe detalii despre inițiativa clubului din Berești, cât și modalitățile prin care se poate dona pentru cauză pot fi găsite aici, pe pagina evenimentului, sau pe pagina de Facebook a clubului aici.

Echipa de fotbal Luceafărul Berești a luat ființă în anul 2019, reînviind tradiția sportului rege la Berești după mai bine de un deceniu de pauză. Formația din orașul Berești a fost una dintre protagonistele celui de la doilea eșalon județean, iar acum este nerăbdătoare să revină la competițiile oficiale.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal