Cinci campioni de la United angrenați în preliminariile EURO 2022

167
Foto: facebook/United

Primele reprezentative de pe continent sunt angrenate în această perioadă într-o nouă etapă din calificările la Campionatul European, EURO 2022.

Campioana en-titre a României, United Galați, va fi reprezentată și în această etapă a calificărilor europene de cinci jucători la meciurile programate în intervalul 9-14 aprilie. Etapa din aprilie reprezintă ultimele confruntări din grupele de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Olanda.

Crăciun și Cireș, la naționala României

Doi dintre campioni Andrei Crăciun și Octavian Cireș vor juca cu echipa națională a României contra Serbiei, la Vărșeț, în Serbia, vineri, 9 aprilie, de la ora 19.00, urmând ca miercuri, 14 aprilie tricolorii să joace cu Macedonia de Nord la Timișoara. Alături de cei doi jucători legitimați la CS United din lotul României face parte și gălățeanul Petrișor Toniță, jucător descoperit și format la United Galați, acum la Autobergamo Deva.

Înaintea ultimelor două jocuri din calificările EURO 2022 echipa națională a României este pe locul trei în grupă cu două puncte. Serbia este pe doi în grupa de calificare cu 5 puncte, iar Macedonia de Nord ocupă locul patru, ultimul, în grupa de calificare a României cu două puncte. Grupa este deja câștigată de Bosnia-Herzegovina. La turneul final din Olanda se califică și cele mai bune șase locuri doi din cele opt grupe de calificare.

Burdujel, Tacot și Cojocaru, la selecționata Republicii Moldova

Alți trei jucători ai campioanei: Constantin Burdujel, Sergiu Tacot și Iulian Cojocaru vor juca vineri, 9 aprilie, contra Greciei, la Atena, iar marți, 13 aprilie, selecționata din stânga Prutului va juca la Ciorescu/Chișinău cu echipa similară a Slovaciei. La fel ca echipa națională a României și selecționata din Moldova trage speranțe de calificare de pe locul doi. Moldova este pe trei cu patru puncte, Grecia, primul adversar este ultima fără puncte, iar Slovacia ocupă locul doi cu 7 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal