CSM Arcada începe cursa spre al treilea titlu la Zalău

95
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat | CEV.eu

Campioana României din ultimele două sezoane, CSM Arcada, va începe lupta pentru al treilea titlu consecutiv din istorie cu un joc contra celor de la SCMU Craiova.

În urma stabilirii programului din faza a doua a campionatului Diviziei A1 masculine de volei CSM Arcada va susține jocurile decisive pentru titlu în două cadrul a două turnee. Primul dintre ele este programat să se dispute între 8 și 10 aprilie, pe terenul echipei de pe locul doi de la finalul sezonului regulat, SCM Zalău, în timp ce al doilea se va disputa între 15 și 17 aprilie, pe terenul câștigătoarei sezonului regulat CSM Arcada Galați.

În turneul de la Zalău campioana României va juca în ordine cu: SCMU Craiova, 8 aprilie, SCM Zalău, 9 aprilie, și Steaua București, 10 aprilie. La o săptămână distanță cele mai bune patru echipe din Divizia A1 vor juca la Galați ultimul turneu din sezon, iar CSM Arcada va juca după programul: SCMU Craiova, 15 aprilie, SCM Zalău, 16 aprilie, în direct la TVR 3, Steaua, 17 aprilie.

Play-off-ul este început de CSM Arcada cu un avans consistent de nouă puncte față de principala urmăritoare, SCM Zalău. În cele 20 de jocuri din sezonul regulat CSM Arcada a acumulat 55 de puncte, față de cele 46 ale urmăritoarelor, SCM Zalău și Steaua sau 44 ale doljenilor de la SCMU Craiova.

”Dorința noastră este să ieșim campioni”

Formația gălățeană poate tranșa titlul de campioană chiar în al doilea turneu, rotație găzduită de Sala Sporturilor Dunărea. Tehnicianul campionilor, Sergiu Stancu, nu și-am făcut un obiectiv din asta, singura țintă a formației gălățene în finalul sezonului este titlul de campioană.

”Noi ne dorim să ieșim campioni, asta e dorința noastră a tuturor de la CSM Arcada. Când se va întâmpla nu contează, noi ne concentrăm pe ce avem de făcut, vom trata fiecare partidă în parte și vom vedea la final. Noi ne dorim să ieșim campioni 100%”, a spus Sergiu Stancu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal