CSM Galați a învins Focșaniul după 20-8 în sfertul decisiv

84
Foto: Facebook/CSM Galați

Echipa de baschet de la CSM Galați a urcat la nouă numărul victoriilor din actuala ediție a LNBM. Meciul revenirii pe parchetul sălii ”Dunărea” a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 76-69 în fața celor de la CSM Focșani, după un meci în care CSM Galați s-a impus în sfertul decisiv cu un categoric 20-8!

Jocul a început echilibrat cu 20-20 scorul după primul parțial. Vrâncenii s-au impus la două posesii în a doua secvență a jocului, scor 19-13, iar după jumătate de meci echipa din Focșani avea un avans de șase puncte, scor 39-33. CSM Galați a revenit pe tabelă pe parcursul celui de al treilea parțial, gălățenii au egalat în mai multe rânduri, 39-39, 44-44, 56-56), s-au chiar au preluat conducerea, scor 54-53, dar echipa din Focșani a intrat cu un avans de cinci puncte, 56-61, înaintea sfertului decisiv. La jumătatea secvenței decisive CSM Galați a restabilit egalitatea, scor 64-64. A urmat un parțial 10-0 CSM Galați decisiv pentru stabilirea câștigătoarei jocului.

Maksim Sturanovic a înceiat meciul cu 20 de puncte marcate, Drew Brandon, Kendarrius Hamilton și Tarik Bruncevic au marcat câte 14 puncte, Davor Konjevic a înscris 6 puncte, George Vlad și James Eads Lii au marcat câte 3 puncte, iar pentru CSM Galați a mai marcat Ciotlăuș două puncte. De partea cealaltă doi foști jucători ai Galațiului au fost cei mai buni marcatori ai vrâncenilor, Milos Pesic 21 puncte și Milos Krivokapic cu 12 puncte. Pentru echipa din Focșani a mai jucat și Cătălin Petrișor, un al fot jucător al Galațiului, marcator a 5 puncte.

Miercuri, de la ora 19.00, CSM Galați va juca al doilea meci din turneul de la Sala Sporturilor cu CSM Miercurea Ciuc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal