CSM Galați abordează noua ediție din DNS cu noutăți în lot

130

Divizia Națională de Seniori are programată la finalul săptămânii prima etapă a ediției de campionat din acest an. La startul noului sezon s-au aliniat nouă echipe. Alături de CSM Galați în noua ediție a DNS vor participa: Știința Petroșani, CS Năvodari, RC Bârlad, RC Grivița, CSM Suceava, RC Gura Humorului, CSU Arad și CSU Alba Iulia.

Startul în noua ediție de campionat este programat la finalul acestei săptămâni, iar CSM Galați va juca duminică, 11 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară), cu cei de la RC Gura Humorului. În prima etapă mai sunt programate jocurile: CS Năvodari-CSU Alba Iulia, RC Bârlad-CSU Arad, RC Grivița-CSM Suceava, Știința Petroșani stă, din cauza numărului impar de echipe.

Modificări în lotul formației gălățene

Reprezentanta Galațiului în Divizia Națională de Seniori, CSM Galați, abordează ediția din acest an cu ușoare modificări în lot. Au venit: Cătălin Platon, (fost la Buzău), Nistor Ioniță (fost la CS Năvodari), Emanuel Zaharia, Sorin Coșereanu, Mihail Ghindă. În schimb, din lotul de sezonul trecut în lotul formației gălățene nu se vor regăsi: Mitică Trandafir, Mihai Petrescu și Marius Mocanu.

Sezonul trecut formația gălățeană a terminat pe locul patru DNS după ce a pierdut medaliile de bronz în finala mică disputată cu RC Bârlad. Din ediția trecută de campionat se remarcă parcursul echipei gălățene din sezonul regulat, parte de campionat încheiată de gălățeni pe locul doi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal