CSM Galați deschide finala mică cu o victorie

331
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au deschis seria din finala mică a Campionatului Național de Seniori cu o victorie. Gălățenii s-au impus cu scorul 6-4 (2-1, 2-0, 2-3), în fața celor de la ACSH Gheorgheni după un meci controlat în întregime.

Harghitenii au deschis scorul în minutul 12, gol marcat în situație de superioritate numerică, egalarea gălățenilor a venit în minutul 17 de la Konstantin Makarov, tot în situație de om în plus pe gheață. De la al doilea moment de egalitate al jocului CSM Galați a marcat de cinci ori consecutiv și s-a instalat la conducere cu un confortabil 6-1. Neznamov a trecut CSM în avantaj, scor 2-1, Skachkov a urcat scorul la 3-1, Kyrychenko a marcat pentru 4-1, Skachkov, din șut de penalitate, a desprins CSM Galați la 5-1, iar Makarov a închis seria gălățenilor la 6-1. Harghitenii au avut o revenire spectaculoasă în finalul jocului cu un parțial 3-0, fără a pune în pericol victoria gălățenilor.

Lotul CSM Galați:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Nagy Istvan, Mykhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Biro Otto – fundași;
  • Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Sergei Paior – Anton Butochnov, Konstantin Makarov, Evgeni Skachkov – Patrick Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Biro Matyas, Yevgeni Lymansky, Denis Zabludovsky, Szopos Otto – atacanți;
  • Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

Vineri, de la ora 18.30, este programat și meciul doi de la Galați al finalei mici. Jocul se va disputa fără spectatori, dar va fi transmis în direct de CSM Galați TV, canalul de YouTube al clubului gălățean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal