CSM Galați ia două puncte din prima restanță cu SC Miercurea Ciuc

797
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat două puncte în primul joc restant cu SC Miercurea Ciuc. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-2 (0-1, 2-1, 0-0, 1-0), după prelungiri. Harghitenii au abordat restanța cu CSM cu un lot restrâns de jucători, pe foaia de joc Sport Club nu a înscris nici trei linii complete.

Ciucanii au condus cu 1-0, la prima pauză, și 2-1 în minutul 35. Formația gălățeană a egalat la 1 prin Skachkov, minutul 39, șut de la linia albastră, și Rybalko, șut de la distanță, cu un minut înainte de a doua pauză, moment al jocului în care CSM evolua cu om în plus pe gheață. Tot într-o superioritate numerică a fost marcat și golul victorie de CSM Galați. După aproape două minute din repriza suplimentară de prelungiri, Evgeni Skachkov a marcat cu un șut din interiorul cercului stâng de angajament.

Lotul CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;

Nagy Istvan, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Hildebrand Szabolcs, Biro Otto – fundași;

Aleksander Neznamov, Konstantin Makarov, Sergei Paior – Yevgeni Lymansky, Anton Butochnov, Evgeni Skachkov – Vitalii Kyrykchenko, Szopos Otto, Adrian Irimia – Biro Matyas, Patrik Machala, Denis Zabludovsky – atacanți.

Mâine, de la ora 18.30, se va juca al doilea meci restant cu cei de la Miercurea Ciuc, tot la Galați, contrar celor afișate de Federația Română de Hochei pe Gheață pe site-ul oficial…

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal