CSM Galați învinge Brașovul și este la un pas de câștigarea sezonului regulat

1085
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După victoriile cu SC Miercurea Ciuc de la mijlocul săptămânii, hocheiștii de la CSM Galați au învins și cealaltă finalistă a Erste Liga, Corona Brașov. Primul meci restant cu ”lupii” a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 2-1 (0-0, 1-0, 1-1), victorie în urma căreia gălățenii se apropie echipa gălățeană la o victorie de câștigarea sezonului regulat.

În meciul de sâmbătă CSM Galați a deschis scorul, în minutul 29 Mikhail Rybalko a marcat cu un șut din apropierea liniei albastre. Chiar dacă meciul a fost spectaculos, nici una dintre echipe nu a mai marcat până în finalul jocului. Cu 49 de secunde înainte de finalul jocului Rybalko a reușit dubla, cu un șut trimis în poarta goală a brașovenilor. Formația brașoveană evolua fără portar pentru a crea superioritate în atac, Rybalko a interceptat pucul în treimea neutră, aproape de mantinelă, și a înscris în poarta goală.

Imediat după golul de 2-0 al lui Rybalko brașovenii au marcat pentru 2-1 însă fără a pune în pericol victoria hocheiștilor de la CSM Galați.

După victoria de sâmbătă CSM Galați se apropie la două puncte de Corona Brașov, echipa de pe primul loc în clasament, CSM 56 puncte, 23 de jocuri, Corona 58 de puncte, 23 de jocuri. Cu o victorie în restanța de duminică, ora de start 17.30, CSM Galați va câștiga sezonul regulat din Campionatul Național de Seniori.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal