CSM Galați învinge Constanța și se menține în cursa pentru play-off-ul LNBM

80
Foto: Facebook/CSM Galați

Timp de două zile, sâmbătă și duminică, echipa masculină de baschet de la CSM Galați a susținut, la Târgu Jiu, meciurile din turneul 12 al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa pregătită de Florin Nini a debutat în turneu cu o înfrângere, scor 62-92 cu CSO Voluntari, echipa de pe locul doi în clasamentul la zi, iar în al doilea meci s-a impus cu 75-69 în fața celor de la Athletic Constanța.

Jocul cu Constanța a debutat echilibrat, CSM Galați a câștigat sfertul inaugural la o posesie, scor 18-16, formația din Constanța s-a impus în al doilea parțial la aceeași diferență, o posesie, scor 23-21. Echilibrul s-a menținut și în sfertul trei, CSM s-a desprins la +3, scor 47-44, cu 4.55 minute rămase de jucat din parțial, după alte câteva momente de egalitate băieții lui Florin Nini s-au instalat la conducere cu 5 puncte avans, Eads a marcat cu 44 de secunde înainte de finalul parțialului, dar în sfertul decisiv s-a intrat cu +3 CSM, Constanța a redus din diferență în ultimele secvențe ale sfertului. În sfertul decisiv Constanța s-a apropiat la un punct în două rânduri, Eads cu șase puncte consecutive și-a distanțat echipa la +7 avans ce a fost mărit la +10 cu 2.55 înainte de finalul jocului.

James Eads Lii a fost cel mai bun marcator al jocului cu 22 de puncte marcate. Pentru CSM Galați au mai marcat: Bruncevic 13p, Sturanovic 12p, Ciotlăuș 9p, Konjevic 8p, Brandon 6p, Brown 5p.

În clasamentul la zi din LNBM echipa de baschet de la CSM Galați este pe locul 9, primul sub locurile care asigură prezența în play-off, cu 8/13 la general. Gălățenii sunt în luptă cu Steaua București pentru locul de play-off, bucureștenii au bilanțul 9/11.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal