CSM Galați termină pe doi sezonul regular după înfrângerea din meciul decisiv cu Brașovul

940

Pentru a câștiga sezonul regulat din Campionatul Național de Seniori, și a evita SC Miercurea Ciuc în semifinalele CNS, hocheiștii de la CSM Galați aveau nevoie de o victorie în trei reprize în cea de a doua restanță cu Corona Brașov.

Ultimul meci înaintea play-off-ului a fost pierdut de formația gălățeană, scor 1-2, (1-1, 0-1, 0-0), în fața celor de la Corona Brașov, formație ce a încheiat pe primul loc sezonul regulat, cinci puncte avans în fața gălățenilor. În meciul de duminică brașovenii au deschis scorul în minutul 6, gol marcat de Carlo Finucci, în situație de inferioritate numerică. La 11 minute distanță CSM Galați a egalat prin Sergei Paior, pasă Konstantin Makarov, moment al jocului în care Corona Brașov evolua cu doi oameni mai puțin pe gheață. Brașovenii au marcat golul victoriei în minutul șase al reprizei secunde, moment la jocului în care cele două echipe evoluau în egalitate numerică.

Lotul CSM Galați:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Nagy Istvan, Mikhayl Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Biro Otto – fundași;
  • Aleksander Neznamov, Konstantin Makarov, Sergei Paior – Yevgeni Lymansky, Anton Butochnov, Evgeni Skachkov – Patrik Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Biro Matyas, Denis Zabludovsky, Szops Otto – atacanți.

CSM Galați termină sezonul regulat din CNS pe locul doi cu 56 de puncte, 24 de jocuri, și va juca în semifinale cu echipa de pe locul trei SC Miercurea Ciuc, câștigătoarea ediției curente a Erste Liga. Primele meciuri din semifinale se vor disputa la Galați la mijlocul săptămânii viitoare.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal