CSM Galați trece cu victorie și a doua restanță cu SC Miercurea Ciuc

857
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După ce în meciul de ieri cu SC Miercurea Ciuc s-au impus în repriza suplimentară de prelungiri, hocheiștii de la CSM Galați au câștigat și al doilea meci restant cu formația harghiteană.

Cu scorul 3-1 s-au impus hocheiștii de la CSM Galați în fața celor de la SC Miercurea Ciuc, proaspăta câștigătoare a Erste Liga, dar formația harghiteană a abordat dubla de la Galați fără cei mai importanți jucători din lot (Becze Tihamer, Papp Szablocs, Andrey Taratukhin ș.a.).

Meciul de miercuri a fost început de CSM Galați în forță cu 3-0 la prima pauză. Lymansky a deschis scorul în minutul 3, Neznamov a dublat avantajul, iar Skachkov, cu 30 de secunde înainte de prima pauză, în dublă superioritate numerică, a stabilit scorul după 20 de minute. Ciucanii au echilibrat tabela în minutul 37, fără a pune în pericol victoria gălățeană.

Lotul CSM Galați:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Mikhail Rybalko, Otto Szopos, Evgenii Skachkov, Sergei Paior, Konstantin Makarov;
  • Yevgen Emilianenko, Albert Polinin, Aleksander Neznamov, Vitalii Kirichenko, Anton Butochnov;
  • Cătălin Berdilă (căpitan), Nagy Istvan, Patrik Machala, Yevgeni Lymansky, Mircea Constantin;
  • Biro Otto, Ciprian Țapu, Adrian Irimia, Biro Matyas, Raul Maftei, Denis Zabludovsky.
  • Vadim Shakraichuk – antrenor principal, Cornel Chiriță – antrenor secund.

Pentru CSM Galați urmează ultimele meciuri din sezonul regulat. Sâmbătă, de la ora 19.30, și duminică, de la ora 17.30, formația gălățeană va juca, la Galați, restanțele cu CSM Corona Brașov.

Înaintea celor două meciuri restante cu cei de la Brașov, hocheiștii de la CSM Galați ocupă locul doi în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 53 de puncte, 22 de jocuri, cinci puncte mai puțin decât echipa de pe primul loc, Corona Brașov, 22 de jocuri. Pe trei sunt cei de la Gheorgheni, 47 de puncte, 24 de jocuri, iar SC Miercurea Ciuc ocupă locul patru cu 43 de puncte, 21 de jocuri.

Cel mai probabil în prima parte a play-off-ului, semifinale, CSM Galați va juca cu SC Miercurea Ciuc. Harghitenii mai au de jucat trei meciuri cu Steaua și vor ocupa, foarte probabil, locul trei la finalul sezonului regulat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal