CSM Galați urcă pe loc de play-off după a 10-a victorie stagională

137
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați și-a trecut în cont a zecea victorie în actuala ediție a LNBM. Al doilea joc din turneul găzduit de Sala Sporturilor ”Dunărea” a fost câștigat de gruparea gălățeană cu scorul 88-63 cu CSM Miercurea Ciuc.

La fel ca în jocul cu cei de la Focșani, de ieri, victoria a fost conturată de formația gălățeană în partea secundă a jocului. Ciucanii au condus 19-18 după primul sfert și 16-14 după cel de al doilea. După pauza mare raportul de forța s-a schimbat total, CSM Galați a câștigat parțialul al treilea cu scorul categoric 30-9, trecând la conducere, scor 62-44. Ultima secvență a jocului s-a încheiat 29-16 CSM Galați.

Davor Konjevic a marcat 18 puncte fiind cel mai bun marcator de la CSM Galați, Joshua Brown a reușit 17 puncte, Tarik Bruncevic a înscris 15 puncte, Kendarrius Hamilton și Drew Brandon au contribuit cu câte 12 puncte, James Eads Lii a marcat 8 puncte, Ciotlăuș și Vlad au contribuit la victori cu 4 respectiv două puncte.

După cele două victorii din turneul de la Polivalentă echipa pregătită de Florin Nini este pe locul opt în clasamentul la zi din LNBM cu 10/13 la general. Pentru locul opt, ultimul care asigură prezența în play-off, CSM Galați se luptă cu Steaua, 9/15 la general, și Dinamo 10/10.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal