CSU Belor își joacă locul în grupa 5-8 la Bacău

138

Campionatul primei ligi feminine de volei programează la finalul acestei săptămâni ultimul turneu din faza I a sezonului. Timp de trei zile, între 2 și 4 aprilie, fetele de la CSU Belor vor juca trei jocuri decisive de accedere în grupa de mijloc din Divizia A1.

Formația gălățeană va juca trei meciuri la Bacău cu adversare mai bine clasate în ierarhia din Divizia A1. Vineri, 2 aprilie, de la ora 14.00, CSU Belor va juca cu CSO Voluntari, formație ce are un punct mai mult în clasament decât gruparea gălățeană, (locul 7, 26 de puncte), sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 17.00, CSU Belor va întâlni formația gazdă Știința Bacău, (locul 6, 29 de puncte), iar duminică, 4 aprilie, de la ora 14.00, gălățencele vor juca cu campioana României, Volei Alba Blaj (locul 2, 52 de puncte).

Jocurile de la Bacău sunt abordate de CSU Belor de pe locul 8 în clasamentul la zi din prima ligă a fetelor cu 25 de puncte. Poziția în grupa 5-8 a formației gălățene este amenințată de Rapid București, locul 9, cu 21 de puncte. Formația bucureșteană are și un program mai ușor în ultimul turneu al sezonului regulat. Rapid va juca cu CSU Medicina Târgu Mureș (locul 12, 6 puncte), CSM Lugoj (locul 5, 30 de puncte), și U Cluj-Napoca (locul 11, 6 puncte). Formația bucureșteană va juca cele trei jocuri în cadrul turneului pe care în va organiza în perioada 2-4 aprilie.

La finalul sezonului regulat cele 12 echipe din Divizia A1 vor fi împărțite în trei grupe a câte patru echipe. CSU Belor își propune să evolueze în grupa de mijloc, grupa locurilor 5-8, iar pentru asta are nevoie de victorii la Bacău sau un joc al rezultatelor favorabil în jocurile Rapidului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal