CSU Belor oferă ambasadoarea Croației la EuroVolley

150
sursa foto: CEV.eu

Nikolina Božičević, libero la CSU Belor Galați și al echipei naționale a Croației, a fost desemnată ambasadoarea Croației la Campionatul European feminin de volei din 2021, turneu ce se va disputa în patru țări: România, Serbia, Croația și Bulgaria, între 18 august și 4 septembrie.

Sportiva de 26 de ani a fost prezentată de Confederația Europeană de Volei (CEV) pe site-ul forului continental. Pentru această ediție a EuroVolley CEV a desemnat câte două jucătoare reprezentative, din cele patru țări gazde, în rol de ambasadoare. Ambasadoarele României au fost alese Adelina Ungureanu, sportivă ce evoluează în Italia pentru Cuneo, şi Nneka Onyejekwe, acum la Dinamo, fostă jucătoare timp de mai multe sezoane la CSU Metal Galați.

”Sunt onorată să fiu ambasadoare EuroVolley, în special pentru faptul că țara mea este una dintre gazdele competiției”, a spus Nikolina pentru site-ul Confederației Europene de Volei.

În perioada premergătoare turneului final Ambasadoarele din cele patru țări vor participa la mai multe acțiuni de promovare a evenimentului. Confederația de Volei a lansat și o pagina de Ambasador pentru jucătoarea de la CSU Belor care poate fi accesată aici.

Altfel, între 19 și 21 aprilie, CSU Belor va încheia actuala ediție de campionat cu un turneu la Sala Sporturilor Dunărea. Formația gălățeană va juca cu: U Cluj, Argeș Pitești și CSU Târgu Mureș, în fiecare dintre cele trei zile cu începere de la ora 18.00. Indiferent de rezultatele din turneu CSU Belor nu mai poate pierde locul 9 la finalul sezonului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal