CSU Belor ratează play-off-ul!

161
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Punctele scoase cu CSO Voluntari și Știința Bacău în ultimul turneu din sezonul regulat nu au fost suficiente pentru echipa de volei feminin CSU Belor să obțină calificarea în play-off, grupa locurilor 5-8.

După înfrângerea, scor 0-3, din ultimul meci al sezonului regulat cu campioana Volei Alba Blaj de la Bacău, echipa gălățeană mai trăgea speranțe de calificare în play-off de la meciul dintre Rapid și CSM Lugoj. Formația bucureșteană avea nevoie să câștige două seturi, ceea ce s-a și produs și a depășit CSU Belor în clasament cu un punct.

CSU Belor a încheiat sezonul regulat pe locul nouă și va juca în play-out, grupa locurilor 9-12 alături de: FC Argeș, U Cluj-Napoca și CSU Medicina Târgu Mureș. În play-out echipele vor intra cu punctele acumulate în sezonul regulat, iar CSU Belor va aborda grupa a treia valorică de pe prima poziție cu 27 de puncte, urmată de FC Argeș, 14 puncte, U Cluj și Medicina Târgu Mureș, ambele cu câte 6 puncte.

Prin ratarea calificării în play-off echipa gălățeană și-a ratat și obiectivul, lucru taxat de conducerea clubului imediat după meciul cu Voluntari, chiar dacă echipa avea șanse reale de accedere în play-off. ”O mare dezamăgire echipa de volei feminin, care a cheltuit cea mai mare parte din bugetul nostru, împreună cu fima Belor am creat condiţii pentru performanţă, pretenţiile staff-ului şi jucătoarelor au fost mereu foarte mari dar rezultatele pe care le-am aşteptat au întârziat să apară şi acum, vom termina pe locul 9”, a declarat pentru pagina de facebook CSU Galați, Mihai Pantea, directorul de la CSU.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal