Cu titlul pe masă în Polivalentă! CSM Arcada începe asaltul pentru al treilea titlu

140

Timp de trei zile, de joi până sâmbătă, la Sala Sporturilor Dunărea, se vor desfășura cele mai importante meciuri din actuala ediție a campionatului Diviziei A1 de volei masculin. Cele mai importante patru echipe din prima ligă masculină vor juca pentru titlul de campioană, dar și pentru medaliile de argint și bronz din sezon.

”Va fi un turneu foarte interesant, cu meciuri pe viaţă și pe moarte, fiecare echipă are şanse la medalii. Jucăm acasă, vreau să-i asigur cu acest prilej pe suporterii noştrii, că vom face tot ce depinde de noi să câştigăm toate meciurile şi să păstrăm titlul naţional la Galaţi”, a spus Sergiu Stancu, antrenorul de la CSM Arcada campioana ultimelor două ediții.

Turneul de la Polivalentă va debuta cu jocul dintre SCM Zalău și Steaua, joi, ora 14.00, urmând ca de la ora 18.00, CSM Arcada să joace cu cei de la SCMU Craiova. Vineri, de la ora 15.00, este programat derby-ul CSM Arcada-SCM Zalău, iar de la ora 18.00, în al doilea meci al zilei vor juca SCMU Craiova și Steaua. Sâmbătă, în ultima zi de turneu de la ora 14.00, SCM Zalău va juca cu SCM Craiova, iar de la ora 18.00, CSM Arcada va întâlni Steaua.

Înaintea jocurilor decisive pentru stabilirea campioanei CSM Arcada are un avans de patru puncte în fața principalei contracandidate SCM Zalău, 54 de puncte. Craiova este pe trei cu 50 de puncte, iar Steaua ocupă poziția a patra cu 47 de puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal