Egalitate între CSM Galați și SC Miercurea Ciuc în semifinala CN

628
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Egalitate în semifinala Campionatului Național de Seniori dintre CSM Galați și SC Miercurea Ciuc, după jocurile de la Galați. Al doilea joc de la patinoarul ”Dunărea” a fost pierdut de CSM Galați cu socrul 4-7 (1-2, 1-4, 2-1), iar după două jocuri situația la general este 1-1.

În meciul de joi proporția golurilor marcate a fost de 1 la 2. Ciucanii au marcat câte două goluri, CSM a încercat de fiecare dată revenirea, dar cu câte o reușită. Oaspeții au deschis tabela cu două goluri marcate în minutele 11 și 15, Combs și Becze, la cele două reușite ale harghitenilor a răspuns Skachkov în minutul 16.

Ciucul a marcat de alte două ori în debutul reprizei secunde, Taratukhin și Becze au desprins formația harghiteană la 4-1, CSM Galați a replicat tot prin Evgeni Skachkov în minutul 35, gol marcat în situație de superioritate numerică. Revenirea gălățenilor a fost contrată cu o altă dublă de harghiteni Loginov, în minutul 37, și Becze, minutul 38, au stabilit scorul după 40 de minute 2-6.

Gălățenii au început bine ultima treime, Kyrychenko, intrat de câteva schimburi pe gheață, a marcat pentru 3-6, după 1.23 minute din ultima repriză. Harghitenii au marcat și pentru 3-7, Blackwater în minutul 43.43 al jocului, iar căpitanul Cătălin Berdilă stabilit scorul final în minutul 46. Formația gălățeană a mai avut o șansă importantă de a marca Rybalko a trimis în bară în finalul jocului.

Lotul CSM Galați:

  • Onodi Ottto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Mikhail Rybalko, Szopos Otto – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Nagy Istvan, Patrick Machala, Ciprian Țapu – fundași
  • Evgeni Skachkov, Sergei Paior, Konstantin Makarov – Aleksander Neznamov, Anton Butochnov, Cătălin Berdilă – Evgeni Lymansky, Mircea Constantin, Biro Otto – Vitalii Kyrykhenko, Denis Zabludovsky
  • Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

După cele două jocuri de la Galați semifinala se va muta la Miercurea Ciuc pentru alte două confruntări. Meciul trei al seriei este programat pentru 25 aprilie, a doua zi, 26 aprilie, fiind programat și meciul patru. Dacă după cele patru jocuri echipele vor fi la egalitate se va juca și meciul cinci, decisiv, la Galați, 28 aprilie.

Altfel, primele meciuri din semifinale CSM Galați-SC Miercurea Ciuc au fost conduse la centru de Maksim Bialevich și Vladimir Nalivaiko, ambii din Belarus, în timp ce românii Bandi Csaba și Cristian Filip au fost arbitri de linie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal