FC Universitatea părăsește rapid Cupa: ”După deplasarea de la Arad nu am mai avut energia necesară”

127

Dacă în ultimele două sezoane de Cupă fetele de la FC Universitatea aveau în itinerar victorie cu Selena Constanța, de fiecare dată pe terenul formației din Constanța, în actuala ediție a competiției KO formația gălățeană își încheie parcursul prematur după o înfrângere cu colega de eșalon Selena Constanța.

În faza optimilor de finală FC Universitatea a pierdut cu scorul 3-1 jocul de pe stadionul ”SNC” din Constanța, cu Selena, cu golul formației gălățene marcat de Monica Bențoiu în minutul 17.

Eliminarea din Cupă a fost justificată de Gabi Călinescu, președintele de la FC Universitatea, prin numărul mare de kilometri într-un timp foarte scurt pe care formația gălățeană trebuie să-i parcurgă pentru a participa la competiții.

”Avem un lot subțire în acest moment și având în vedere că am avut un meci foarte greu în deplasare la Arad în acest meci nu am mai avut energia necesară pentru a reuși calificarea. Doar dacă faci drumul Galați-Arad în plimbare și după două zile pleci la Constanța tot ești obosit, cu atât mai mult când timp de 90 de minute dai tot ce poți ca să obții un rezultat pozitiv.

Având în vedere că avem un lot subțire ceea ce am obținut în acest sezon e o PERFORMANȚĂ și să nu uităm de faptul că în acest moment se fac eforturi foarte mari ca sa terminăm competiția. Este foarte greu să joci mai mereu cu același 11 și să ținem ritmul atât în play-off cât și în Cupă României. Mai avem de jucat patru meciuri pe teren propriu plus două deplasări după care fetele vor intra în vacanță și noi vom încerca să ne reorganizam în așa fel încât să formăm o echipă pentru următorul sezon, sperăm cu un lot mai numeros și în același timp echilibrat valoric”, ne-a spus președintele de la FC Universitatea.

La Constanța pentru FC Universitatea au jucat: Bobocea – Lepădatu, Nina, Oprică, Petrovskaya – A. Ivan, Topal, Bențoiu, Mardari – Sfetcu, Postol. Au mai intrat Lidia Moacă și Valentina Ivan, iar Adelina Chiriac și Alexandra Condrea au fost rezerve neutilizate.

Jocul de la Constanța a venit la doar trei zile distanță de deplasarea maraton a formației gălățene de la Arad. De altfel, gruparea gălățeană parcurge un adevărat tur de forță în jocurile din play-off-ul Ligii I, detalii aici.

Pentru FC Universitatea urmează o serie de trei jocuri consecutive pe teren propriu în play-off-ul Ligii I. Prima dată miercuri, 5 mai, de la ora 111.00, formația gălățeană va juca cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, în etapa a V-a din play-off, în etapa a VI-a, 9 mai, ora 11.00, FC Universitatea va primi replica fetelor de la Heniu Prundu Bârgăului, iar la 16 mai, formația gălățeană va juca pe propriul teren cu Fortuna Becicherecul Mic.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal