FC Universitatea pregătește partea a doua de play-off. ”La reluarea campionatului vom arăta altfel”

133

După ce s-au disputat două meciuri în grupa superioară din campionatul Ligii I formațiile din primul eșalon al fetelor au intrat în pauză competițională. Pauza prinde bine celor de la FC Universitatea conducătorii clubului gălățean vor specula la maximum pentru a se pregăti în vederea părții secunde a sezonului.

”În pauza competițională ne vom pregăti în formulă completă și dacă nu vom mai avea parte de surprize neplăcute la testare sau să se accidenteze cineva, la reluarea campionatului, cu siguranță, vom arăta altfel”, ne-a spus președintele și antrenorul secund de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu.

Chiar dacă debutul în play-off nu a fost tocmai fericit, președintele echipei de fotbal feminin a Galațiului consideră că meciurile din play-off constituie o experiență foarte utilă pentru componentele echipei. ”FC Universitatea Galați este la al treilea sezon consecutiv în prima ligă, mereu am terminat în primele șase echipe din țară. Prefer să pierd și în timp să progresam, dar să jucăm cu cele mai bune echipe din țară, decât să fim cei mai buni în play-out sau în liga secundă”, ne-a declarat Gabriel Călinescu.

După la debut în play-off FC Universitatea a jucat de două ori consecutiv în deplasare, după reluarea jocului echipa gălățeană va avea parte de o serie de jocuri pe teren propriu, meciuri din care își propune să scoată cât mai multe puncte. ”În luna mai vom avea trei jocuri consecutive pe teren propriu, am încredere în fete, am încredere în colegii mei că vom găsi resursele necesare pentru a ne încărca bateriile și ușor, ușor să ne intrăm în ritm. Sunt mândru de tot ce am realizat din 2015 până în prezent, mă bucur la fiecare gol marcat de fete si din înfrângeri de fiecare dată învăț ceea ce trebuie. Am demonstrat mereu că avem capacitatea să ne depășim limitele”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

Altfel, duminică, 18 aprilie, formația gălățeană va juca primul meci de pe propriul teren în play-off. Adversara formației gălățene va fi U Olimpia Cluj-Napoca, multipla campioană a României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal