Înfrângere în derby-ul Dunării de Jos pentru Oțelul

630
Foto: facebook/Oțelul

Suporter Club Oțelul Galați a irosit o importantă șansă de a câștiga seria secundă din Liga a III-a. Derby-ul seriei cu Dacia Unirea Brăila, disputat pe stadionul ”Oțelul” s-a încheiat cu victoria formației din Brăila, scor 2-1.

Oțelul a deschis scorul în minutul 14 prin Gabriel Răducan, până la pauză formația din Brăila a egalat prin Raphael Stănescu, fostul jucător al Oțelului. În partea secundă Oțelul a trecut pe lângă 2-1, Gavrilă a ratat o lovitură de la 11 metri, minutul 53, obținută de Alin Nica. La 20 de minute distanță Brăila s-a instalat la conducere prin golul marcat de Raphael Stănescu. Jocul a fost încheiat de Oțelul cu un om în minus, în minutul 84, Gabriel Răducan a fost eliminat după un cartonaș roșu direct.

Pentru Oțelul au jucat: Iulian Dinu – Teodor Farcaș, Cristian Sîrghi, Costin Ghiocel, Marius Sevastian, Ionuț Neagu, Marius Sevastian, Ionuț Neagu, Aurelian Petrache, Bogdan Gavrilă, Alin Nica, Georgian Păun, Gabriel Răducan. Au mai jucat: Fernando Dobre, George Cîrjan, Cosmin Stoian, Denis Cireș și Bogdan Crihană. Jucătorii Oțelului au fost coordonați de pe banca tehnică de secundă Sorin Haraga, în timp ce Petre Grigoraș, cu piciorul imobilizat în ghips, a stat în tribună aproape de banca tehnică a echipei pe care o pregătește.

Cu două etape înainte de finalul sezonului SC Oțelul este pe primul loc în clasamentul seriei, 35 de puncte, la egalitate cu Brăila, locul doi, cele două echipe sunt departajate de golaveraj. Prin victoria de pe stadionul ”Oțelul” formația din Brăila a luat o opțiune importantă pentru câștigarea seriei, la finalul sezonului criteriul de departajare este meciurile directe.

Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu cu Sporting Liești, sâmbătă, 24 aprilie, ora 17.00, în timp ce sezonul regulat va fi încheiat de Oțelul pe terenul codașei Sportul Chiscani, 30 aprilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal