Lieștiul a pierdut derby-ul cu Brăila

871
Foto: Facebook/Sporting Liești

În deschiderea etapei a 15-a din seria secundă a Ligii a III-a gruparea gălățeană Sporting Liești a jucat derby-ul etapei, la Însurăței, cu cei de la Dacia Unirea Brăila. Jocul a fost câștigat de gazde cu scorul 4-0, la pauză 3-0.

Staff-ul tehnic de la Sporting Liești a întâmpinat serioase probleme de alcătuire a lotului cu care să abordeze derby-ul. Țicămucă și Stan au fost suspendați, Năstase a fost accidentat, iar Manea indisponibil. În aceste condiții pentru Sporting Liești au evoluat: Vădeanu – Bucevschi, Voicu, Maftei, Manău, Moldoveanu, Chiriac, Zărnescu, Milea, Iancu, Mucuță. Au mai jucat: Mihu (eliminat în minutul 60), Grigoraș, Călin, Munchiu și Ștefănescu.

În afara problemelor de alcătuire al lotului formația din Liești s-a lovit și de un impediment specific nivelului, șase dintre componenții echipei au fost la muncă înaintea jocului, până la ora 12.00.

Au fost și probleme de arbitraj, în debutul meciului, minutul doi, unul dintre fundașii de la Brăila a scos cu mâna o minge de pe linia porții, dar arbitrul nu a acordat nimic, deși se impunea sancțiune disciplinară și lovitură de pedeapsă.

Sporting Liești se menține cu 26 de puncte în treimea superioară din seria a doua, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Viitorul Ianca, 17 aprilie, ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal