Lieștiul s-a impus în derby-ul județean cu Valea Mărului. Victorie dedicată antrenorului

1832

Sporting Liești, gruparea gălățeană de Liga a III-a, se menține în lupta pentru locurile de baraj din seria secundă a eșalonului trei. În etapa a 14-a Sporting a juca pe propriul teren ”Liești Arena” derby-ul județean cu Avântul Valea Mărului.

Gazdele s-au impus cu scorul 1-0 după un meci dominat în întregime. Pe lângă golul marcat Lieștiul și-a mai creat o serie de ocazii, cea mai mare minge trimisă în bară, tot în bară au trimis și cei de la Valea Mărului o oportunitate de a marca. Golul victoriei a fost marcat de Dragoș Mucuță în minutul 75.

Antrenorul Ionuț Niculcea a început jocul cu formula: Vădeanu – Iancu, Voicu, Maftei, Manău, Munchiu, Mihu, Stan, Zărnescu, Milea, Grigoraș. Au mai jucat: Mucuță, Moldoveanu, Chiriac, Bucevschi, Manea.

Victoria din derby-ul județean a fost dedicată de jucătorii Lieștiului antrenorului Ionuț Niculcea. Tehnicianul gălățean a suferit pierderea tatălui în săptămâna premergătoare jocului.

După 14 etape din seria secundă a Ligii a III-a Sporting Liești este pe locul patru, la egalitate cu echipa de pe locul trei, CSM Focșani. Cele două echipa au câte 26 de puncte, dar sunt departajate de golaveraj, 29-19 Liești, 31-15 Focșani.

Pentru Sporting Liești urmează jocul de pe terenul echipei de pe locul doi, Dacia Unirea Brăila, vineri, 9 aprilie, de la ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal